Graphico BabyGroeicurve Online - de enige echte Babygroeicurve

In de groei van baby's die uitsluitend borstvoeding krijgen en baby's die kunstvoeding krijgen zit een merkbaar verschil. Om bij kind van 0-5 jaar de groei goed bij te kunnen houden, gebruik je de groeistandaard op basis van de groeigegevens van kinderen die wereldwijd de voeding kregen die voor hen bedoeld is: moedermelk dus. Dus maken wij voor Graphico BabyGroeicurve Online gebruik van de WHO-groeistandaarden.

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van Graphico BabyGroeicurve Online maak je een account aan. Binnen je account voeg je de kinderen toe. Registreren is gratis. Per kind betaal je € 2,00. Met deze bijdragen worden de kosten voor het beheer en onderhoud van de Graphico BabyGroeicurve Online gefinancierd.
Je kunt betalen met Paypal. Paypal biedt, voor de mensen die geen Paypal account hebben, de mogelijkheid om met een creditcard te betalen of via een eenmalige inlog, toch te kunnen betalen.
Voor de online help, klik hier voor de FAQ's.

De Graphico BabyGroeicurve Online werkt ook op je mobiele telefoon. Voordeel: je gegevens worden online bewaard. Je kunt in deze nieuwe versie van de Groeicurve Online jouw gegevens downloaden. Je kunt ook jouw account opheffen wanneer je wilt.

Graphico BabyGroeicurve app
Wil je liever toch de app? De Graphico BabyGroeicurve App voor iOS vind je hier. Let op: de app slaat de gegevens op op je eigen telefoon. Zorg zelf dus voor een backup van je gegevens. Dit is bij de Graphico BabyGroeicurve Online niet nodig.

Groeicurve
Info
Faq
App
Contact